tiistai 8. tammikuuta 2013

Kaiken jämän pasta

Ostin sunnuntain jättikauppareissulla vanhaa ystävääni avokadoa. Pöydän kulhossa se kerättää pelkkiä väristyksiä, mutta ehkä pienenä määränä saisi uppoamaan.

Lohta ystäväksi, jääkaapin penkomista ja tuloksena

Kaiken jämän lohipasta


Puoli pakettia täysjyväspagettia
Kalaliemikuutio
Iso lohi
Sipuli
Kolmen juuston kerma
Avokado

Sitruunamehua
Suolaa
Mustapippuria

(Kermaviili
Valkosipulidippi)

Lohi vuokaan, päälle pieneksi pilkottu sipulisilppu, suolaa, mustapippuria ja kolmen juuston kerma.
Uuniin 175/ 35 min.

Keitä pasta al dente kalaliemikuution kera. Huuhtele.

Heitä sekaan kypsä, kaluttu avokado. Reilulla kädellä sitruunaa. Lisää joukkoon kypsää lohta kastikkeineen ja sipuleineen. Maistele. Lisää mausteita tarvittaessa.

Itse lisäsin valkosipulidipin jämän. Antoi mukavasti makua, mutta lisäämällä sitruunaa ja suolaa olisi varmasti voinut tulla parempaa.


Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti