torstai 13. kesäkuuta 2013

Kesän helppo suolainen

Ihan hävettää miten laiska olen ollut. Joten tänään kun tein mainion suolaisen pannukakun, oli pakko räpsäistä heti kuva ja laittaa resepti ylös. Yleensä saatan ottaa kuvan, mutta kun en viitsi laittaa reseptiä ylös, niin siihenhän se sitten jää (ja vieläkin harmittaa sen yhden makoisan sämpyläreseptiohjeen ei-ikuistaminen...)

Juustoinen pannukakku


8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 munaa
2 tl suolaa

2 porkkanaa
paprika
sipuli
esim. sipuli&paprikatuorejuusto (200gr)
reilusti juustoa

Sekoita maito, munat, jauhot ja suola. Raasta porkkana, pilko paprika ja sipuli. Heitä kaikki hetkeksi pannulle tuorejuuston kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen uunipeltiin. Heitä täytteet sekaan ja sekoittele. Lopuksi reilusti raastettua juustoa päälle.

Uuniin 200 astetta n. puoli tuntia.


Maku oli sinänsä hyvä, sen verran mieto, että upposi lapsiinkin hyvin. Silti se koukutti ja kokonainen pelti hujahti naamoihin aika vikkelään. Pelkästään aikuiseen versioon lisäisin jotakin tujumpaa juustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja basilikaa. Pientä potkua lisää!

Hanna

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla. En ole edes tajunnut että pannarista voi tehdä suolaisenkin version. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollut tosi skeptinen tän suhteen. Aattelin, että se on sellaista ihme sekotusta pullamössön ja juuston muodossa. Mutta olinpahan taas väärässä!

      Hanna

      Poista