perjantai 4. lokakuuta 2013

Juures-vuohenjuustosalaatti

Ihanaa syksyruokaa!

Tämän piti olla lämmintä juuressalaattia mutta herkkua kylmänäkin.

Vuohenjuuston käsittely ei amatöörille ole mitenkään erityisen helppoa. Kokeilin sellaista, että juustopötkylä uuniin hetkeksi ja sitten palasiksi. Meni aika valuvaksi reunojen läheltä mutta parempi silti hieman lämmitettynä. / Natalia
















Juures-vuohenjuustosalaatti

kurkkua
salaattia
rucolaa
paljon erilaisia juureksia (porkkanaa, bataattia, lanttua, punajuurta)
hunajaa
mustapippuria
suolaa
kaksi pötköä vuohenjuustoa

Paloittele juurekset sopiviksi paloiksi. Paista uunissa noin 45 minuuttia. Mausta hunajalla, pippurilla ja suolalla. Sekoita salaatti kurkusta, salaateista ja rucolasta. Yhdistä ja lisää vuohenjuusto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti