Juustoinen pannukakku
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 munaa
2 tl suolaa
2 porkkanaa
paprika
sipuli
esim. sipuli&paprikatuorejuusto (200gr)
reilusti juustoa
Sekoita maito, munat, jauhot ja suola. Raasta porkkana, pilko paprika ja sipuli. Heitä kaikki hetkeksi pannulle tuorejuuston kanssa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen uunipeltiin. Heitä täytteet sekaan ja sekoittele. Lopuksi reilusti raastettua juustoa päälle.
Uuniin 200 astetta n. puoli tuntia.
Maku oli sinänsä hyvä, sen verran mieto, että upposi lapsiinkin hyvin. Silti se koukutti ja kokonainen pelti hujahti naamoihin aika vikkelään. Pelkästään aikuiseen versioon lisäisin jotakin tujumpaa juustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja basilikaa. Pientä potkua lisää!
Hanna
Tätä täytyy kokeilla. En ole edes tajunnut että pannarista voi tehdä suolaisenkin version. :)
VastaaPoistaOon ollut tosi skeptinen tän suhteen. Aattelin, että se on sellaista ihme sekotusta pullamössön ja juuston muodossa. Mutta olinpahan taas väärässä!
PoistaHanna