keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Palak paneer

Pinaattia ja kotijuustoa
















Valitsen nepalilaisessa ravintolassa aika usein Palak paneerin, koska hyvvee. Tästä tuli erilaista: ehkä raikkaampaa kuin ravintolassa mutta juusto on ravintoloissa erityisen herkullista.

Palak paneer

2 pussia pakastepinaattia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pieni chili
2 tomaattia
2 rkl voita
2 rkl currytahnaa
1 dl turkkilaista jugurttia
1 dl kermaa
1 tl suolaa
250 g kotijuustoa (Valio)

Sulata pinaatti ja valuta turhat nesteet pois. Pilko sipulit, valkosipuli, chili ja paprika.
Kuullota voissa sipulit, paprika ja chili. Lisää currytahna, pinaatit ja tomaatit. Anna kiehua viisi minuuttia.
Lisää jugurtti ja kerma. Hauduta hetken ja lisää suola. Kuumenna juusto, lisää ja kuumenna vielä kerran. Tarjoa riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti