perjantai 18. tammikuuta 2013

Soijabolognese

Tämä pyöräytettiin jo lähes viikko sitten. Sapuskat oli lopussa, kauppaan ei jaksanut lähteä.

Lasten herkkua, vaikka äiti edelleenkin kakoilee soijanhajun takia.

Kaapista heitetty soijabolognese


n. 3dl tummaa soijarouhetta
kiehuvaa vettä
2 sipulia
1 prk tomaattimurskaa
4dl kermaa
öljyä
mustapippuria
paprikajauhetta
valkosipulia
balsamicoa
suolaa
(ketsuppia)

Laita rouhe likoamaan kiehuvaan veteen niin, että rouhe peittyy.

Tällä välin voit pilkkoa sipuliy ja valkosipulit.

Heitä pannulle reilusti öljyä, sekaan paprikajauhe, suola, balsamico, mustapippuri. Pyörittele että mausteet irtoaa. Lisää sipulit ja siivilässä valutettu soijarouhe.

Keittele jonkun aikaa, lisää tomaattimurska ja kermat. Maun mukaan mausteita lisää ja ketsuppia.


Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti