maanantai 14. tammikuuta 2013

Kikherne-perunavuoka

Ruoanlaitolla käyntiin tämä aamu. Helpoista aineista, melko nopeasti ja hyvin halvalla syntyi tätä pöperöä. Lapsille maistui huomattavasti eilisiä nuudeleita paremmin. Kikherneet on mahtava tuote! Kapriksien puutteessa tähän sopisi hyvin esimerkiksi aurinkokuivatut tomaatit, oliivit tai feta. Luulen, että tätä tulee tehtyä arkiruoaksi eri variaatioilla paljonkin.

Natalia

Kikherne-perunavuoka

2 tölkkiä kikherneitä
noin 10 perunaa
3 rkl kapriksia
noin 2 dl kookoskermaa
öljyä
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tl chilijauhetta
2 tl juustokuminaa
1 tl kuivattua korianteria
1 tl jauhettua inkivääriä

Pilko sipuli ja viipaloi valkosipuli. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää mausteet ja valkosipuli sekä perunat. Paista hetki miedolla lämmöllä. Sekoita kikherneet ja kookoskerma mukaan. Uuni 200c ja noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti