sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tulista pastaa

Ulkona vietetyn iltapäivän jälkeen vesi herahti kielelle kun mietinkin halloumijuustoa.
Joten ei kun kauppaan!

Siellä huomasin, että hyllyyn oli monien kuukausien odotuksen jälkeen ilmestynyt taas tonnnikalaa chilillä. Hamstrasin niitä sitten urakalla siinä pelossa, että loppuvat taas. Ja olihan niitäkin pakko ruokaan upottaa.

Tulisen maukas tonnikalajuustopasta


Täysjyvä pennepastaa 500gr
Paketti halloumijuustoa
2 prk chilitonnikalaa
250 gr kirsikkatomaatteja
pieni purkki herkkusieniä
Napolitana mix salaattia
1,5 rkl sokeria
suolaa
2 rkl omenaviinietikkaa
mustapippuria

Keitä pasta suolatussa keitinvedessä. Heitä pannulle omenaviinietikkaa ja sokeria. Pyöräytä hetki, lisää pilkottu halloumijuusto. Lopuksi vielä herkkusienet.

Huuhtele pasta. Heitä pastan joukkoon halloumit ja herkkusienet, lisää kirsikkatomaatit ja pilkottu salaatti. Sekaan vielä mustapippuria. Sekoittele kattilassa ja anna tekeytyä viitisen minuuttia, välillä sekoittaen.

Nauti!




Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti