keskiviikko 21. elokuuta 2013

Juustokakku helposti

Olen juustokakkufani. Tai eniten jopa juustokakun leipomisen fani. Itse valitsen leivoskahvilassa suklaakakun mutta on ihana tehdä juustokakkua niille, jotka siitä todella tykkäävät hulluna.

Tämä resepti on välimuoto molemmista. Isolle porukalla helppo pellillinen leivoksia (esimerkiksi 16 isohkoa palaa).  Resepti on jälleen Kotivinkki-lehdestä. Vaihdoin suklaataikinan pähkinäsuklaalevitteen tavalliseen Fazerin siniseen.
















Suklaakakkutaikina

200 g voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
3/4 suklaalevy
ripaus suolaa

Juustokakkutaikina:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Lisää tämä seos, pilkottu suklaa ja suola taikinaan.

Levitä suklaakkakkutaikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Sekoita juustokakkutaikina ja lisää se pellille toisen taikinan päälle.

Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla 30-40 min.

/ Natalia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti